портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янську нагородили тріумфаторів футбольного сезону 2021 року

Опубліковано 26 листопада 2021 року, 10:31 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Поточний рік виявився надуспішним для футболістів Слов’янська – команди цього міста здобули перемоги в усіх п’яти великих турнірах, де взяли участь.

Урочисте нагородження за підсумками сезону відбулося 25 листопада на стадіоні імені Юрія Скиданова. На святковий захід завітали: заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, заступник командира зі служби військової частини 3035 Національної гвардії України, керівник футбольної команди «Слов’янськ-АТО» Геннадій Куций, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Слова вітання від імені голови громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області», народного депутата Максима Єфімова передали почесний президент АФДО Іван Гайворонський та перший заступник голови, виконавчий директор АФДО Олександр Косевич.

Нагадаємо, футбольна команда «Слов’янськ-АТО», створена в 2019 році на базі військової частини 3035 Національної гвардії України, у сезоні-2021 стала непереможною у «Лізі учасників АТО» – як у дивізіоні «Схід-2», так і на етапі плей-офф серед кращих команд чемпіонату з восьми дивізіонів. Також вона виграла перший Кубок Захисників України, без поразок пройшовши п’ять стадій змагань. Команда футбольного клубу «Слов’янськ», яка переважно складається з гравців «Слов’янськ-АТО», цьогоріч виграла чемпіонат Донецької області серед аматорів, набравши 51 очко у 18 матчах, а також Кубок Донецької області серед аматорів.

Вадим Філашкін вручив футболістам і тренерам кубки, медалі й окремі нагороди для кращих гравців. Також подяками Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток футболу в регіоні та сприяння у підготовці футбольної команди «Слов’янськ-АТО» відзначено керівництво Слов’янська і військової частини 3035 Національної гвардії України.

Інші новини за темою