портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У службі зайнятості Донеччини відбулась нарада з врегулювання ситуації на ринку праці регіону

Опубліковано 03 лютого 2021 року, 16:40 , Донецький обласний центр зайнятості

Робочу нараду з питань врегулювання ситуації на ринку праці регіону під час масового вивільнення працівників районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування провела директорка Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко 3 лютого.

У заході взяли участь голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов та начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області Артур Хімчак.

Основною метою наради є консолідація спільних дій, спрямованих на запобігання та мінімізацію негативних наслідків під час масового вивільнення працівників районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Під час діалогу були обговорені питання щодо аналізу та підбору відповідних вакансій для осіб, які підлягають вивільненню, здійснення комплексу заходів зі сприяння працевлаштування та дотримання норм трудового законодавства.

Фахівці Донецької обласної служби зайнятості здійснюють індивідуальний супровід кожного співробітника, який підпадає під скорочення, починаючи з дати повідомлення про вивільнення.