портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У смт. Миронівський пройшов товариський матч з футболу між збірною командою поліції та командою селища

Опубліковано 21 жовтня 2019 року, 14:15

Миронівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 четвертий рік поспіль у жовтні проводить День довкілля. Ця традиція була започаткована у зв’язку з потребою відбудови школи та благоустрою пришкільної території після обстрілів 2015 року.

Цьогоріч актив школи оголосив 18 жовтня днем благоустрою шкільного подвір’я. Цього дня до школи завітали гості та збірна команда поліції Донеччини. Урочисту частину відкрила директор школи Олена Толстікова, яка представила почесних гостей.

Спортсменів і вболівальників, громаду селища привітала в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

 “У Миронівському склалась дуже добра традиція, коли всією громадою, діти й дорослі, разом відпочивають, спілкуються та працюють, наводять лад у селищі, роблять його гарніше. Упродовж декількох років між поліцією Донеччини та громадою селища склалися дружні відносини”, - підкреслила керівник району.

На знак продовження цієї дружби та на згадку про сьогоднішню зустріч Тетяна Єрохіна вручила форму збірній команді поліції.

Учасників футбольного матчу і мешканців селища привітав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, який зазначив, що він особисто та його колеги раді зустрічі з учнями школи, жителями прифронтового Миронівського та в подальшому будуть підтримувати дружні стосунки з громадою селища. Також з вітальною промовою до гостей та мешканців звернулись в.о. начальника Бахмутського відділу поліції, підполковник поліції Ярослав Меженний, секретар селищної ради Світлана Калапіщак.

Родзинкою дня став футбольний матч між збірною командою поліції та збірною командою селища, яка тренується на базі Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. З рахунком 4:3 перемогла збірна команда селища.

Після футбольного матчу на всіх чекала цікава святкова програма. Діти та дорослі прикрасили шкільне подвір’я зеленими насадженнями. Учні разом з батьками презентували горизонтальний сонячний годинник, який поклав початок облаштування шкільного географічного майданчику. А потім скуштували смачної солдатської каші, заспівали пісень біля вогнища. Приємним музичним подарунком для громади став виступ оркестру Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Всі присутні були в захваті від ліричних і запальних мелодій у його виконанні.

Бахмутська РДА