портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Соледарській соляній шахті відбувся гала-концерт «Opera Vittoria» для військовослужбовців

Опубліковано 19 грудня 2018 року, 19:50 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

19 грудня в рамках участі у національному мистецькому проекті «АРТПЕРЕМИР’Я» на території Соледарської соляної шахти Державного підприємства «Артемсіль» відбувся гала-концерт «Opera Vittoria», участь в якому взяли голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць, Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв, заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, військові та високопосадовці.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації привітав присутніх зі Святом Миколая Чудотворця.

«Реалізація подібних заходів на території проведення операції Об’єднаних сил показує, що Україна – це мирна держава, незважаючи на те, що ми на теперішній час вимушені стримувати російську агресію, ми воюємо, ми відпочиваємо, ми проводимо ці чудові заходи, підтримуємо військовослужбовців, а також всю громаду, яка проживає на території Донецької та Луганської областей. І даємо знак, що ми відкриті, ми чекаємо, приїздіть. У нас все добре і у нас все Україна! Вітаю всіх з Днем Святого Миколая. Хай він піклується про вас, приносить вам щастя і найголовніше – радість у ваші душі», – зауважив Олександр Куць.

Серед виконавців були митці з Києва, Харкова, Одеси, а також академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії.

Наприкінці заходу солістам вручили квіти, а очільникам області – пам’ятні нагороди.

Для всіх присутніх презентували виставку світлин "Незалежні: Діти вільної України на передовій",  автором якої є військовий кореспондент Анатолій Степанов.

Захід проводився за сприяння представництва Об’єднаних сил.