портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Світлодарську влаштували новорічне свято для дітей, які проживають у населених пунктах на лінії розмежування

Опубліковано 21 грудня 2021 року, 16:38

Святкові заходи  до дня Святого Миколая та Нового року влаштували у Світлодарську для дітей, які проживають у населених пунктах на лінії розмежування,  сьогодні, 21 грудня.  

З такою ініціативою виступила Донецька обласна державна адміністрація.

У міському палаці культури для дітей різного віку провели майстеркласи з виготовлення новорічних прикрас, влаштували танцювальні конкурси та веселі ігри.  

«Я дуже рада, що маю нагоду сьогодні привітати вас з новорічними святами. Ви - наше майбутнє. Навчайтесь з задоволенням, здобувайте нові компетенції, бо саме від вас залежить, якою буде наша країна. Ми зробимо все заради того, аби ваше дитинство було щасливим. Я бажаю, щоб ви були здоровими, добрими та щасливими батькам вашим на радість, а Україні на славу! Зі святом!", - звернулась до дітей заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна.

Діти старшого віку у подарунок до свят отримали бездротові навушники. Всього цього року для придбання подарунків з обласного бюджету спрямовано 6 мільйонів гривень, а подарунки отримають 18 709 дітей. Сьогодні подарунки отримали діти з Бахмутської ОТГ та Світлодарської ВЦА.

Заступниця очільника області у Світлодарську також відвідала дитячий садок №10 "Веселка", де вручила подарунки найменшим мешканцям громади. Вони отримали розвиваючі конструктори та самокати. Керівник Світлодарської ВЦА Сергій Гошко наголосив, що така підтримка важлива для дітей та їх сімей, адже на лінії розмежування у багатьох сімей обмежений доступ до іншої соціальної підтримки, а ці подарунки сприятимуть розумовому та фізичному розвитку дітей.