портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську добігли кінця відбірково-тренувальні збори для учасників олімпіад

Опубліковано 17 лютого 2020 року, 17:18 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Протягом січня-лютого тривала посилена підготовка переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад до участі в ІV (фінальному) етапі. Заняття відбувалися як в очному форматі, так і в режимі онлайн. Загалом у зборах взяли участь 209 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти області.

13-17 лютого на базі санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у м. Святогірськ проводились відбірково-тренувальні збори з англійської мови, інформаційних технологій, хімії. У цей же період на базі комунального закладу «Маріупольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №8 імені Героя України Бойка В. С. Маріупольської ради Донецької області» тривала підготовка учнів з новогрецької мови та літератури. Підготовка учасників з економіки проводилася онлайн. Навчання відбувалось під керівництвом найкращих педагогів Донеччини.

Учні долучалися до челенджів, виконували тестові та практичні завдання, писали творчі роботи, вчилися аналізувати власні та роботи суперників.