портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У вересні на Донеччині відновили електропостачання понад 250 тисяч родин

Опубліковано 03 жовтня 2022 року, 13:31

Попри активні бойові дії, що тривають, за вересень фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових повернути світло у 333 населених пункти Донеччини, знеструмлених через обстріли. Це дозволило відновити електропостачання понад 250 тисяч родин. Енергетики роблять усе можливе, щоб повернути світло в оселі жителів регіону якнайскоріше, щойно дозволяють військові. Наша мета – підтримати жителів області у складних обставинах.

Незважаючи на постійну небезпеку обстрілів, за місяць аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання 333 населених пунктів. 252 051 родина на Донеччині, що страждає від постійних обстрілів, знову з електрикою.

Зокрема за минулий тиждень спеціалістам енергокомпанії вдалося отримати дозвіл від військових та виконати низку ремонтів пошкодженого обстрілами електрообладнання. Завдяки цьому відновлене електропостачання 76,9 тисяч родин у 76 населених пунктів Донецької області.

Донецька область продовжує залишатися ареною активних боєзіткнень. Без світла поки що залишаються 86 населених пунктів. Наразі відсутня можливість виконувати там відновлювальні роботи. 

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі