портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У відділеннях «Ощадбанку» на Донеччині своїх власників очікують 123,5 тис. перевипущених карток пенсіонерів-внутрішньо переміщених осіб

Опубліковано 27 жовтня 2021 року, 10:50

Кількість неотриманих банківських карток  внутрішньо переміщеними особами-пенсіонерами у відділеннях «Ощадбанку» у Донецькій області складає 123,5 тисячі. Про це начальник  Донецького обласного управління «Ощадбанку» Світлана Івенко повідомила на брифінгу у Краматорську 26 жовтня.  

«Станом на 1 жовтня в Донецькій області загальна кількість пенсіонерів-внутрішньо переміщених осіб  становить 264,5  тисячі осіб.  На сьогодні кількість неотриманих карток внутрішньо переміщеними особами-пенсіонерами складає 123,5 тисячі, з них у тому числі неотриманих ВПО електронних  пенсійних посвідчень – 39 тисяч», - сказала Світлана Івенко. 

Вона нагадала, що картки «Ощадбанку» внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких спливає до 31 грудня 2021 року , не будуть блокуватись до 1 січня 2022 року.

Банк перевипускає картки за графіком та доставляє їх до своїх відділень. Якщо клієнт отримав SMS від «Ощадбанку», то перевипущена картка вже у відділенні. Дату та час, коли її потрібно забрати, зазначено в тексті SMS.

«Станом на поточну дату в середньому у Донецькій області в «Ощадбанку» щодня отримують картки десь 500 осіб, у тому числі десь 10% - це довірені особи»,  - зазначила Світлана Івенко.

Найбільша кількість карток  очікують своїх  власників в таких містах, як Волноваха, Костянтинівка, Покровськ,  Слов’янськ, Бахмут,  Маріуполь та Краматорськ.  

Для відвідування відділень банку обов’язковим є дотримування вимог карантинних заходів.