портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Вугледарі відбувся моніторинговий візит з питань прав національних меншин

Опубліковано 10 серпня 2018 року, 14:59

10 серпня в рамках проекту «Захист національних меншин, включаючи ромів та мови меншин в Україні», відбувся моніторинговий візит представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Донецькій та Луганській областях Павла Лисянського та заступниці Голови міжвідомчої координаційного групи з ромських питань при Кабінеті Міністрів України, керівника проекту Ради Європи з питань національних меншин та ромів Золи Кондур до міста Вугледара.

У зустрічі взяли участь секретар міської ради В. В. Іваницький, представники виконавчих органів з питань соціального захисту, культури, освіти, представники міського відділення поліції, відділу державної міграційної служби, державної реєстрації актів цивільного стану, ромської громадської організації. Під час заходу відбувся обмін думками щодо додержання прав національних меншин, зокрема, прав осіб ромської національності на території міста Вугледара. До відома присутніх також була доведена інформації про напрямки роботи проекту Ради Європи з питань захисту прав ромів тощо.

Гості міста мали змогу поспілкуватися з представниками ромської громадської організації, а також відповісти на питання стосовно загальних аспектів захисту прав людини.

Вугледарська міська рада