портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Вугледарській територіальній громаді презентовано центр допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства

Опубліковано 02 квітня 2021 року, 17:17 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Презентація денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства,  відбулася у Вугледарській територіальній громаді сьогодні, 2 квітня. 

На базі цього центру будуть надавати безоплатну психологічну, юридичну та соціальну допомогу, а також проводити індивідуальні та сімейні консультації. У центр можуть звернутися особи, які постраждали від фізичного, морального насильства та/або насильства за ознакою статі, незалежно від віку. В межах проєкту «ПРОти НАСильства» відбулася фотовиставка мешканок Вугледарської територіальної громади з історіями жінок, які постраждали від домашнього насильства та успішно його подолання.

Презентація денного центру відбулася за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, радника голови Донецької облдержадміністрації Тамари Лук’янчук, голови Вугледарської територіальної громади Андрія Сілича, представників управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, співробітників поліції та представників Агенції розвитку Вугледарської територіальної громади.

Проєкт реалізується громадською організацією «Інтеграція в майбутнє» у партнерстві з Агенцією розвитку Вугледарської територіальної громади в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії та за співфінансуванням Вугледарської міської ради.