портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Золотому Колодязі відкрили дитячий садочок

Опубліковано 28 січня 2019 року, 11:37

28 січня після капітального ремонту будівлі, відновлено роботу ДНЗ № 8 «Зірочка» Золотоколодязької сільської ради. 

Окрім проведеної комплексної термомодернізації (утеплено та замінено покрівлю, утеплення фасаду з облицювання, облаштовано теплу підлогу в групах), капітально відремонтовано всі внутрішні приміщення (замінено всі електромережі, каналізаційні внутрішні споруди) та інші види робіт. 

Творчо підійшли й до облаштування приміщень, передусім кімнат, де проводять значну частину часу маленькі вихованці, тобто ігрові кімнати, спальні приміщення. Під час проведення капітального ремонту цих приміщень використовувалися лише найсучасніші та найякісніші матеріали. Але чи не найголовніше, вважає сільський голова Тетяна Сидоренко, щоб їх дизайн позитивно впливав на формування естетичного смаку дітей, а відтак, у кожне окреме приміщення ретельно були підібрані усі необхідні предмети побуту та матеріали, починаючи від штор, меблів і закінчуючи килимами та сантехнікою. Значна увага була приділена і кольоровому оформленню, сумісності тих чи інших кольорів і відтінків. 

Для такого великого обсягу робіт було виділено кошти з місцевого бюджету у сумі 2 654 906 грн.  Для Золотоколодязького сільського голови одним із найважливіших напрямків діяльності є забезпечення належних умов для виховання та розвитку наймолодших жителів сільської ради. Тетяна Сидоренко переконана, що фізичне здоров’я є однією зі складових повноцінного розвитку дитини, а для того, щоб кожен із маленьких громадян нашої країни став справді сучасною, гармонійно розвиненою особистістю, значних зусиль слід докладати вирішенню проблем належних умов, в яких виховуються діти, а також естетичного виховання, формування уміння бачити, цінувати і оберігати красу, що знаходиться довкола, край, де ти зростаєш. 


Добропільський район