портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь мешканців психоневрологічних інтернатів системи соціального захисту населення області у Всеукраїнському футбольному турнірі для інвалідів

Опубліковано 25 травня 2018 року, 16:48

З метою стимулювання та посилення мотивації, пропаганди фізичної культури та здорового способу життя, покращення фізичного стану життєдіяльності осіб з інвалідністю, досягнення ними фізичної самостійності та активності, 24-25 травня 2018 року в м.Київ на базі учбово-спортивного комплексу олімпійської підготовки «Святошин» проводився Всеукраїнський футбольний турнір для осіб з обмеженими можливостями, в якому завдяки жеребкуванню приймали участь футбольні команди а саме: команди Бахмутського і Покровського психоневрологічного інтернату та Дружківського дитячого будинку – інтернату.

В цьому році хлопці зіграли в нічию з командами інших регіонів України. Члени футбольної команди нагороджені медалями, кубками, цінними подарунками та величезним тортом від організаторів турніру.

Міністерство соціальної політики нагородило футбольні команди подяками за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед осіб з обмеженими можливостями.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА