портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у нараді з обговорення пропозицій щодо внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»

Опубліковано 25 серпня 2023 року, 16:07 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації 25 серпня 2023 року взяли участь у першому засіданні робочої групи з напрацювання пропозицій до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» під головуванням заступника Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України – Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб Олексія Бородая.

На заході були присутні представники центральних органів виконавчої влади, обласних військових адміністрацій, громадських і міжнародних організацій.

Під час обговорення учасниками засідання було порушено низку проблемних питань, що виникають у процесі забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб.

За результатами наради спільно напрацьовано пропозиції щодо внесення змін до перших двох розділів Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб».

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації