портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у нараді з питань ветеранської політики

Опубліковано 14 вересня 2023 року, 21:21 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

14 вересня 2023 року заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна взяла участь у нараді з питань ветеранської політики, під головуванням Віце-прем’єр-міністра ‒ Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

У нараді також взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства оборони України, Командування Медичних сил Збройних Сил України, Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, керівники обласних військових адміністрацій України, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, волонтерські та громадські організації.

Під час наради були обговорені питання надання медичної допомоги та реабілітаційних послуг ветеранам, опрацьовано алгоритми забезпечення Захисників технічними та іншими засобами реабілітації, підготовки фахівців у сфері медицини, соціальної роботи, психології,  реалізацію соціального проєкту Міністерства оборони України «Родинам захисників».

Соціальний проєкт «Родинам захисників» покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.

Проєкт візуалізовано у буклет та відповідні три відеоролики соціальної реклами, які покликані допомогти сімʼям військових.

З буклетом «Родинам захисників» можливо ознайомитись за посиланням: https://dn.gov.ua/news/u-minoboroni-prezentovano-socproyekt-rodinam-zahisnikiv

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації