портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у робочій нараді з питань функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

Опубліковано 17 липня 2024 року, 16:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та департаменту економіки облдержадміністрації

17 липня 2024 року взяли участь у робочій нараді з питань функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Нарада відбулась під головуванням заступника Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Романа УСЕНКА.

На заході були присутні представники центральних органів виконавчої влади, обласних військових адміністрацій, громадських і міжнародних організацій.

Під час обговорення учасниками наради було порушено низку питань, що виникають у процесі розміщення внутрішньо переміщених осіб в місцях тимчасового перебування, зокрема дотримання вимог постанов Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» (із змінами та доповненнями) та від 11.03.2022 № 261 «Про затвердження Порядку та умов надання компенсації за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях (приміщеннях) об’єктів державної, комунальної та приватної власності у період воєнного стану» (із змінами та доповненнями).

За результатами наради спільно напрацьовано пропозиції, які сприятимуть удосконаленню діючого механізму функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.