портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь у Всеукраїнському конкурсі «Краса без обмежень – 2017» мешканки Слов’янського психоневрологічного інтернату

Опубліковано 27 жовтня 2017 року, 15:22

26 жовтня 2017 року  у міському Палаці культури ім. Леоніда Бикова у м. Краматорськ відбувся VІІ Всеукраїнський конкурс дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень -2017». До фіналу конкурсу увійшли 10 учасниць із різних регіонів України. Уперше за всю історію конкурсу у ньому взяла участь мешканка соціального закладу, представниця Слов’янського психоневрологічного інтернату - Валерія Сафроннікова.

За 19 років, що Валерія мешкає в будинку - інтернаті, вона не скорилася долі, а упевнено йде до своїй мети. Участь у конкурсі «Краса без обмежень» для Лєри – це мрія, яка досяжна для звичайних дівчат, а для особливих – нечувана.

Валерія має щире серце, завжди відкрита до спілкування. Незважаючи на власні фізичні обмеження, вона допомагає дівчатам із будинку - інтернату. Валерія вважає, що візок – це не обмеження, а шлях до можливостей, до відкритих дверей у великий світ. Виступ Валерії на конкурсі ще раз доводить, що незламна внутрішня сила долає всі перешкоди.

Валерію на конкурсі підтримували її друзі – дівчата із будинку - інтернату. Вони надавали упевності Валерії на сцені та піднімали настрій плакатами «Лєра – ти найкраща». Валерія гідно виступила з вітальною промовою, представила образ україночки у національному вбранні, тендітно вальсувала у вишуканій вечірній сукні.

Результатом її виступу є титул «Міс Чарівність 2017», а також маса приємних вражень і несподівано багато подарунків від спонсорів конкурсу.

А головним підсумком цього святкового заходу для Валерії є незабутні спогади про багаточасову роботу з хореографом, професійну фотосесію, знайомство з новими друзями та грандіозні плани на майбутнє.

краса краса1

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА