портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь в онлайн-нараді Міністерства соціальної політики України

Опубліковано 18 травня 2023 року, 18:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації 18 травня 2023 року взяли участь у онлайн-нараді під головуванням Міністерки соціальної політики України Оксани Жолнович з питань посилення спроможності органів влади до надання соціальних послуг, а також реалізації ключових проєктів Мінсоцполітики щодо розвитку соціальних послуг та можливості для співпраці з громадами.

Наразі Міністерством соціальної політики розробляється велика кількість нормативних актів, які регулюють надання соціальних послуг, та які мають бути ключовим інструментом підтримки громадян, які опинились в складних життєвих обставинах. Війна в Україні лише підтвердила необхідність перегляду існуючої моделі, а впровадження якісних соціальних послуг є одним із основних завдань місцевої влади.

Під час наради були окреслені основні напрями роботи по розвиненню системи надання соціальних послуг, а також розглянуті проблемні питання, які виникають на регіональному рівні та потребують розгляду на рівні Міністерства соціальної політики України.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації