портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь в онлайн-нараді Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій щодо поточного стану подолання наслідків військової агресії рф проти України

Опубліковано 07 березня 2023 року, 19:54 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та служби у справах дітей облдержадміністрації 7 березня 2023 року взяли участь у онлайн-нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук щодо поточного стану подолання наслідків військової агресії рф проти України.

Основними питаннями наради були ознайомлення з поточним станом впровадження в Україні Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти» та Єдиної інформаційної системи соціальної сфери.

ЄІАС «Діти» є необхідним інструментом в роботі спеціалістів служб у справах дітей та призначена для покращення системи захисту прав дітей шляхом автоматизації ведення реєстрів та обліку.

Єдина інформаційна система соціальної сфери на сьогодні стала доступною в органах соціального захисту населення по всій території України і відкриває нові можливості для вирішення проблемних ситуацій внутрішньо переміщених осіб.

На нараді були представлені ключові проблеми, з якими стикаються регіони в процесі впровадження зазначених систем та напрацьовані шляхи їх вирішення, також було надано відповідні доручення для організації подальшої роботи та внесення змін до законодавчих актів України.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації