портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Учні з смт Луганське відпрацювали дії під час артилерійського обстрілу

Опубліковано 28 січня 2020 року, 16:52 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Учні Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів відпрацювали дії під час проведення заходів з цивільного захисту.  У показових тренуваннях взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, офіцер групи з координації протимінної діяльності Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу ООС м. Краматорська Лариса Родченко, представники департаменту освіти і науки Донецької ОДА та відділу освіти  Бахмутської райдержадміністрації. 

Для учнів 6-8 класів було проведено відпрацювання дій внаслідок артобстрілу, під час якого діти вдосконалили свої знання щодо дій в  небезпечної ситуації. Учні 3-4 класів  показали свою обізнаність з питань мінної безпеки під час бесіди з класними керівниками та військовими ООС. Представниці козацького рою «Лугань» для учнів школи  провели теоретично-практичний майстер-клас із надання першої домедичної допомоги. 

В рамках профорієнтаційної роботи з оволодіння військовими професіями, збірна козацьких роїв «Котигорошко» та «Лугань» продемонстрували подолання військово-спортивної смуги перешкод з елементами стрільби у трьох позиціях «лежачи – з коліна – стоячи».  

На завершення заходу представники рою «Лугань» продемонстрували для школярів творчу виставу «Ватра». Також учні школи смт Луганське отримали подарунки з елементами національної символіки. Під час візиту до школи Юлія Костюніна відзначила високий рівень організації роботи з цивільного захисту  та національно – патріотичного виховання в школі.