портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Українське намисто» в Краматорську

Опубліковано 27 листопада 2018 року, 16:30

У Краматорську завершився ІІІ Всеукраїнський спеціалізований фестиваль-конкурс для музичних шкіл, шкіл мистецтв, закладів естетичного виховання «Українське намисто». Цей захід проводився управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації, Донецьким обласним навчально-методичним центром культури за підтримки ГО «Асоціація діячів культури і мистецтв Донеччини» та Продюсерським центром «Майбутнє країни».

Фестиваль був спрямований, в першу чергу, на збереження та відродження культури України. Для цього організатори залучили вихованців музичних шкіл та шкіл мистецтв із Донецької, Львівської, Полтавської, Сумської та Харківської областей.

Протягом двох днів понад 1000 учасників демонстрували свої здібності у різних конкурсних номінаціях. Переможцями та володарями гран-прі Фестивалю стали Антон Кобзев (м. Маріуполь), Іван Гомольський (м. Часів Яр), зразковий вокальний ансамбль «Мелоді» (м. Краматорськ), зразковий театральний колектив «Вікно» (м. Краматорськ). Загалом лауреатами Фестивалю стали 253 учасники.