портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Український прапор буде майоріти на всій території Донеччини і в Криму», - Павло Кириленко

Опубліковано 24 серпня 2019 року, 20:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську тривають обласні заходи до Дня незалежності України. Військові, правоохоронці, волонтери та місцеві мешканці у супроводі оркестрів пройшли урочистою ходою вулицями міста.

Головним майданчиком свята став парк імені О.С.Пушкіна, де працювали різноманітні локації та головна сцена області. Мешканців та гостей Донеччини з 28-ю річницею незалежності привітали голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, Командувач ООС Володимир Кравченко та Краматорський міський голова Андрій Панков.

Очільник області привітав присутніх та підкреслив значущість цього свята для кожного українця.   

«Кожен з нас знає, що таке ціна миру, свободи. Я впевнений в тому, що ми разом виконаємо одну з основних настанов Президента – це досягнення миру. Також я впевнений, що наша сила в єдності і ми досягнемо цієї мети. Український прапор буде майоріти на всій території Донеччини і в Криму», - наголосив Павло Кириленко.

Командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко також долучився до привітань.

«Сьогодні ми святкуємо День незалежності. Незалежності, за яку боролися століттями наші предки, незалежність, яку ми здобули 28 років потому без кровопролиття і яку захищаємо зараз зі зброєю в руках. Здоров’я, добра, миру та злагоди всім», - сказав він.

Також на честь свята на головній сцені виступили професійні та аматорські творчі колективи зі всієї області.

Завершаться святкування виступом гурту THE HARDKISS.