портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Укрпошта.Аптека» – доставка ліків у прифронтові населені пункти

Опубліковано 22 липня 2024 року, 09:38

АТ «Укрпошта» за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України реалізує проєкт «Укрпошта.Аптека» з безкоштовної доставки ліків.

Стартувавши на Донеччині та прикордонних районах Сумщини, наразі проєкт розширюється на прифронтові райони Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину, Чернігівщину та всю Сумщину.

Проєкт спрямований на те, аби в українців була можливість отримати доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де ті відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни; доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці; медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі «Доступні ліки».

Щоб придбати лікарські засоби, необхідно зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545 та слідувати підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем. Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що відпускаються за програмою «Доступні ліки».

  • Далі сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес».
  • Доставка безоплатна.
  • Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримає смс-повідомлення.
  • Щоб перевірити, чи правильно укомплектовано замовлення, можна оглянути посилку під час отримання.
  • Терміни доставки становлять до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення).