портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління праці та СЗН Краматорської міської ради опікується потребами найбільш вразливих верств населення

Опубліковано 21 січня 2024 року, 11:39 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Токарева відвідала управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради у межах робочої поїздки для надання методичної допомоги.

Управління продовжує виконувати свої функції за місцем реєстрації. Фахівці управління проводять прийом та консультацію громадян з питань соціального захисту населення, забезпечують своєчасне нарахування та виплату всіх видів передбаченої державою соціальної допомоги. Контингент отримувачів соціальних послуг складає понад 68 тисяч осіб, послуги надаються соціально незахищеним верствам населення – особам похилого віку, особам з інвалідністю, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, Захисникам та Захисницям України тощо.

Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації наголосила на необхідності дотримання законодавства в частині обліку внутрішньо переміщених осіб, здійснення нарахувань та виплати всіх видів соціальної допомоги, передбачених чинним законодавством, із застосуванням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери та інших програмних комплексів, дотримання термінів призначення різних видів державної допомоги та компенсацій, визначених нормативно-правовими документами, тощо.

Окремо приділено увагу питанню проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану. Також були обговорені питання подальшої роботи управління та надані відповіді на нагальні організаційні питання.

Олена Токарева подякувала колективу за роботу в надскладних умовах.