портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Урочисто відкрито реабілітаційне відділення «Донбас - Прикарпаття»

Опубліковано 19 травня 2023 року, 07:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації 18 травня 2023 року взяли участь у заході з нагоди урочистого відкриття реабілітаційного відділення «Донбас - Прикарпаття» у м. Івано–Франківськ Державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».

Державний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» внаслідок повномасштабного вторгнення рф у 2022 році був релокований з Краматорська до міста Івано-Франківськ.

В найкоротші терміни завдяки спільним зусиллям небайдужих, свідомих людей та влади, за підтримки міжнародних донорів, зокрема, Швейцарського Червоного Хреста та міжнародної організації «Save the Children in Ukraine», створено відділення Державної реабілітаційної установи – «Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Донбас-Прикарпаття», яке сьогодні відчинило двері для продовження надання якісних реабілітаційних послуг особам з інвалідністю; дітям з інвалідністю; захисникам та захисницям, які отримали важкі поранення та травми; цивільним особам, які постраждали внаслідок військової агресії.

Нехай надалі добрими справами примножується добробут на Україні!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації