портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Урочисте відкриття фельдшерсько-акушерського пункту в с.Ближнє.

Опубліковано 15 червня 2017 року, 15:09

Приводом для зібрання жителів Рибинської сільської ради, представників медичної спільноти, районного керівництва на чолі з головою райдержадміністрації Олександром БАРАННИКОМ, народним депутатом України Дмитром ЛУБІНЦЕМ, головою Волноваської районної ради Валерієм ЛУБІНЦЕМ, заступником голови районної ради Сергієм ДЕМЧЕНКО стала важлива та значуща подія – відкриття фельдшерсько-акушерського пункту в с.Ближнє, приурочене Дню медичного працівника.

Для місцевих жителів така подія стала справжнім святом. Шановні гості щиро привітали присутніх з нагоди свята.

Виконуюча обов’язки Рибинського сільського голови Марина ПРОНЬКО та народний обранець перерізали символічні жовто-блакитні стрічки на вході до медичного закладу. Творчі колективи в національних костюмах виступили перед присутніми і виконали українські народні пісні. Гості вручили подарунки для фельдшерсько-акушерського пункту: ваги дорослі електронні з ростоміром, дитячі електронні ваги з ростоміром, глюкометр, тонометр, УФО «Сонечко», небулайзер.

Під час заходу голова райдержадміністрації Олександр БАРАННИК зазначив, що робота з покращення соціальної інфраструктури продовжується відповідно до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги у Волноваському районі.

Відтепер приміщення ФАПу відповідає всім сучасним вимогам, що значно покращує як надання допомоги, тік і проведення профілактичних заходів мешканцям: оновлено систему водовідведення, проведено реконструкцію системи опалення, встановлено металопластикові вікна та нові двері. На базі ФАПу облаштовано кабінети сімейного лікаря, стоматолога, сучасний санвузол, маніпуляційна та гігієнічна кімнати.

Нині любо завітати до медичного закладу, де все зроблено добросовісно і якісно в ім’я та на благо людини – жителя села.

12 13 15

Волноваська РДА