портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Урочисте відкриття меморіальної стели загиблим в АТО в смт Велика Новосілка

Опубліковано 14 травня 2018 року, 16:42

З метою увічнення мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, які віддали своє життя за мир і спокій на рідній землі та з приводу події чотирьохрічної давнини – відновлення Конституційного ладу та державного устрою Великоновосілківського району 14 травня в смт Велика Новосілка на території меморіального комплексу «Воїн-визволитель» проведено мітинг-реквієм «Герої України завжди у пам’яті живуть…», під час якого урочисто відкрито меморіальну стелу загиблим учасникам антитерористичної операції на Донбасі: Д. С. Демуренку, І. І. Діхтярю, патріотам-добровольцям батальйону «Донбас».

У заході, що організовані громадським формуванням з охорони громадського порядку «Патріоти Янісоля», взяли участь: керівники району, учасники АТО, військовослужбовці, працівники районних відділень міністерств і центральних органів виконавчої влади, установ, організацій району та мешканці району.

Присутні вшанували світлу пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятної меморіальної стели. На знак вічної пам’яті тричі прозвучав збройовий залп.

Наостанок у залі районного культурно-оздоровчого комплексу відбувся концерт творчих колективів району «Захисники, з відкритим серцем піснею вітаємо вас!».

Новини Великоновосілківського району