портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Уряд Литви профінансує реконструкцію школи у Авдіївці

Опубліковано 23 липня 2019 року, 14:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

23 липня голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, делегація Литовської Республіки та Український Союз промисловців і підприємств оглянули стан ремонтних робіт в школі №2 м. Авдіївка. Під час візиту визначили основні проблемні питання, обговорили можливі терміни і етапи виконання відновлювальних робіт. Під час спільної наради визначили стан та перспективи виконання фасадних і внутрішніх робіт за результатами огляду школи та узгодили план-графік виконання робіт.

Очільник області зазначив, що робити ще дуже багато, тому необхідно прискорити виконання робіт.

"Діти - це наше майбутнє. Вони мають право отримувати освіту в сучасних обладнаних школах. Тому наше завдання - терміново продовжувати ремонтні роботи, аби забезпечити школярів всім належним для навчального процесу. Щодо нашого партнерства з литовськими представниками, то ми докладемо якомога більше зусиль для того, щоб ця співпраця була максимально ефективною", - зауважив Павло Кириленко.

За результатами огляду школи та проведених обговорень литовська сторона візьме на себе зобов'язання щодо закупівлі та монтажу обладнання для учбового процесу, харчоблоку і будівництву спортивного майданчику. Замовником проекту з капітального ремонту та переоснащення школи є департамент капітального будівництва Донецької ОДА, його загальна вартість - понад 63 млн грн.
Директор Департаменту розвитку співпраці Міністерства закордонних справ Литви Віолета Мотулайтє заявила, що Уряд Литви готовий профінансувати свою частину робіт на 1 млн євро.