портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Успішне працевлаштування після підвищення кваліфікації

Опубліковано 09 листопада 2023 року, 10:55 , Донецький обласний центр зайнятості

Одним з завдань Державної служби зайнятості є забезпечення належного рівня конкурентоспроможності безробітних на ринку праці. Це реалізується за допомогою різних активних програм зайнятості, зокрема професійного навчання. Бажання навчатися і готовність до нового значно пришвидшує процес працевлаштування. Одним з прикладів є історія працевлаштування пані Ольги зі Слов’янська.

Через певні обставини жінка втратила роботу. Маючи професійний досвід в державній службі більше 10 років, Ольга одразу почала діяти. Проте самостійні спроби знайти офіційну роботу за фахом були невдалими. І пошукачка звернулась по допомогу до центру зайнятості.

Під час перебування на обліку безробітних пані Ольга активно долучалась до заходів, націлених на активізацію зусиль у пошуку роботи. Згодом жінка доєдналася до групи слухачів курсів у Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Підвищення кваліфікації проводилось за напрямом "Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту". Навчання проходило у зручному для слухачки дистанційному форматі.

Після отримання необхідних знань жінка за направленням центру зайнятості була працевлаштована бухгалтером до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Слов'янську.

Докладніше про навчання за направленням служби зайнятості можна дізнатися тут: https://t1p.de/fbkgk

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.