портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Усунена загроза зупинки роботи Слов'янської ТЕС: конфлікт двох приватних структур міг зачепити інтереси жителів Донеччини

Опубліковано 16 липня 2020 року, 11:14

Усунені загроза зупинки роботи Слов'янської ТЕС та можливого обмеження електропостачання комунального підприємства «Вода Донбасу», що забезпечує водопостачання Донецької області. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Наразі «Донецькоблгаз» повідомив про завершення ремонтних робіт та відновив газопостачання станції.  

Павло Кириленко нагадав, що конфліктна ситуація виникла між двома суб'єктами господарювання - Слов'янською ТЕС та ПАТ «Донецькоблгаз» - на ґрунті заборгованості, яку одна зі сторін не визнає.

«По суті, це конфлікт двох приватних структур. Але Донецька обласна державна адміністрація і я як її керівник змушені були втрутитися, оскільки конфлікт міг зачепити інтереси жителів області. 13 липня ми провели спільну нараду за участю конфліктуючих сторін, де обговорили усі гострі моменти. Сподіваюся, конфлікт вичерпано, і компанії̈ більше не ставитимуть під загрозу інтереси жителів області», - написав очільник області.