портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Увага! Інноваційно-освітня виставка

Опубліковано 22 червня 2020 року, 10:03 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

20-22 жовтня 2020 року відбудуться Двадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва (м. Київ, вул. Івана Мазепи, 13), які проводяться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

В ході проведення заходів передбачено: виставку національних закладів вищої освіти, наукових установ, обласних і міських органів управління освітою, закладів професійної (професійно-технічної) освіти та науково-методичних центрів, закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти; виставку закордонних закладів освіти, освітніх агенцій і міжнародних представництв; виставку виробників і постачальників сучасних засобів навчання, проєктів, програм і рішень; науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи; конкурси для учасників.

Мета – презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

Інформація щодо відвідування та участі у виставці знаходиться за посиланням.