портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

УВКБ ООН планує будівництво модульних каркасних будинків та ремонт домогосподарств на Донеччині

Опубліковано 23 липня 2024 року, 17:55

УВКБ ООН планує будівництво модульних каркасних будинків та ремонт домогосподарств на Донеччині, а також продовжить надання інших видів допомоги вразливим категоріям населення. 

Про це та інші проблеми та потреби регіону говорили на зустрічі голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації   Вадима Філашкіна з головою саб-офісу УВКБ ООН в м. Дніпро Федеріко Серсале.

«Обговорили нагальні проблеми та наявні потреби Донеччини. Зокрема, гуманітарно-безпекову ситуацію в регіоні, евакуацію населення з області, першочергові потреби населення, зокрема в наданні ремонтних наборів швидкого реагування та твердого палива жителям деокупованих та прифронтових громад для сталого проходження наступного осінньо-зимового періоду», - повідомив начальник ОВА на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

Він також зазначив, що пан Серсале розповів про заплановані активності УВКБ ООН на  2024 рік на Донеччині, серед яких будівництво модульних каркасних будинків, ремонт домогосподарств на Донеччині. 

«Також наші партнери продовжать надавати набори для екстреного ремонту, будівельні матеріали тим, чиє житло постраждало та грошову допомогу вразливим категоріям населення. Щиро вдячний за постійну увагу УВКБ ООН до області, за всю надану та майбутню допомогу», - наголосив Вадим Філашкін.