портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В 4 населених пункти Донеччини повернув світло ДТЕК Донецькі електромережі за добу

Опубліковано 07 серпня 2024 року, 12:37

Учора спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до низки пошкоджень мереж через обстріли і відремонтувати їх. Завдяки цьому світло повернулося в оселі жителів 4 населених пунктів. Це – майже 4 тисячі родин. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе заля відновлення світла у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За 6 серпня, попри обстріли, що тривають, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 4 населених пунктів, знеструмлених обстрілами. В оселях 3 914 родин знову є світло.

Важкі бої на Донеччині тривають. За інформацією Національної поліції, минулої доби правоохоронці задокументували понад 2,8 тисяч ворожих ударів як по лінії фронту, так і по житловому сектору. Ворог накрив вогнем 12 населених пунктів Донеччини.

Обстріли Донеччини тривають і продовжують руйнувати мережі та обладнання. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 896 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!