портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Авдіївці перевірили стан дотримання протиепідемічних вимог у магазинах

Опубліковано 01 грудня 2021 року, 15:42

Моніторингове обстеження суб'єктів господарювання, що здійснюють торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами, стосовно дотримання вимог щодо організації протиепідемічних заходів протидії поширення COVID-19 пройшло в Авдіївці сьогодні, 1 грудня.

Представник Департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької облдержадміністрації спільно зі співробітниками Авдіївського управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області, представницею міської ВЦА та працівниками місцевого відділення поліції перевірили 7 магазинів, серед яких були супермаркети, невеликі продуктові крамниці та об'єкт торгівлі непродовольчими товарами.

У більшості магазинів порушень не виявлено: персонал працює у масках та рукавичках, санітарна обробка приміщень відбувається згідно з графіком, сертифікати про вакцинацію є у наявності. Частково протиепідемічні заходи не виконуються лише в одному магазині, про що співробітники Авдіївського управління ГУ Держпродспоживслужби повідомили робітників торгової точки й надали їм пропозиції щодо усунення вказаних недоліків.