портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Бахмутському районі привітали кращих аграріїв

Опубліковано 17 серпня 2018 року, 10:23

17 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з головою профспілки аграріїв Бахмутського району Ларисою Шрамченко привітали найкращих механізаторів фермерського господарства «Оберіг», керівником якого є Анатолій Шимоняк.

Комбайнери Олексій Житлов та Михайло Пуняк на комбайнах великої потужності John Deere з шириною жатки 6 м та 9 м намолотили відповідно 1607 тонн та 2042 тонни ранніх зернових.

Зі словами привітання та подяки до комбайнерів звернулась в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Вона відзначила, що в усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Лише завдяки наполегливій праці та умілому господарюванню селяни досягають вагомих результатів в роботі, чим вносять значний внесок в розвиток та процвітання Бахмутського району. Во. голови Бахмутської РДА разом з керівником фермерського господарства Анатолієм Шимоняком оглянули територію сільськогосподарського підприємства, разом обговорили плани роботи на майбутнє.

Бахмутська РДА