портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В центрах комплексної реабілітації для осіб/дітей з інвалідністю області відбулись заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Опубліковано 01 червня 2023 року, 16:34 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В центрах комплексної реабілітації для осіб/дітей з інвалідністю області 01 червня 2023 року відбулись заходи до Міжнародного дня захисту дітей, повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Кожна дитина має право на життя, відпочинок, дозвілля, бути захищеною та розвиватися і навчатися для кращого майбутнього, попри тяжкі часи воєнного стану в країні. Це свято - нагадування усім дорослим про їх обов’язки захищати права дитини та забезпечити щасливе дитинство заради найкращого розвитку майбутнього покоління нашої країни!

Для вихованців колективами реабілітаційних установ підготовлено та проведено наступні заходи: розважально-ігрову програму «Чарівний світ дитинства»; танцювальний флешмоб «Нехай кожна дитина буде щаслива!»; конкурс малюнків на асфальті «Я малюю мирну Україну»; інтерактивну гру «Веселий світ дитинства»; квест-гру «Запитайлик-відповідайлик»; онлайн-челендж «Юні таланти»; відео–презентацію «Подорож до країни дитинства»; спортивно–розважальний захід «Всі ми діти твої, Україно»; розважально-пізнавальний онлайн-захід «Чарівна країна дитинства»; святковий квест у краєзнавчимому музеї (літня садиба) «Дитинство - це я і ти».

Участь у заходах взяли родини з дітьми, представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, творчі колективи та благодійні організації.

Діти повинні жити у любові! Зберігайте дитячі емоції, адже вони – неповторні.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації