портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій області триває проєкт підтримки молодіжних працівників “Когорта”

Опубліковано 08 червня 2022 року, 11:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Чергова зустріч проєкту, де було обговорено та опрацьовано нові форми роботи з молоддю під час війни, відбулася 7 червня.

 Молодіжна робота працівниками центрів ведеться і надалі - на місцях, дистанційно, на територіях інших областей України та, навіть, у Європейських країнах. Молодіжні працівники не забувають своє покликання та допомагають молоді, яка вимушено покинула свій дім. Окрім цього діляться досвідом з іншими, бо безцінний досвід, який отримали молодіжні працівники Донеччини продовж останніх років є потрібним для всієї країни.

Спікером теми була новатор молодіжної роботи у Донецькій області Ана Авдіянц, керівниця першого молодіжного центру "Теплиця", який виник у м. Слов'янську після 2014 року як відповідь на деокупацію міста та пошуку нових форм роботи з молоддю саме з неформальної освіти у післявоєнний період.

Вдала практика породила в нашому регіоні неймовірно величезну мережу молодіжних центрів.

Саме зараз напрацьовується новий підхід до молодіжної роботи та молодіжної політики  завдяки людям, які люблять свою професію.

Проєкт реалізується за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.