портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій ОДА відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати на території Донецької області

Опубліковано 12 грудня 2018 року, 15:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

07 грудня 2018 року в облдержадміністрації відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати на території Донецької області.      

Члени міжвідомчої робочої групи були проінформовані про стан роботи з легалізації заробітної плати та зайнятості в області станом на 01.12.2018, яка проведена головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головним управлінням Державної фіскальної служби у Донецькій області, Головним управлінням Держпраці у Донецькій області про стан роботи з легалізації заробітної плати та зайнятості в області станом на 01.12.2018.

Також на засіданні міжвідомчої робочої групи були заслухані результати роботи місцевих міжвідомчих робочих груп у містах Краматорськ, Маріуполь, Покровськ, Слов’янськ та Волноваському районі станом на 01.12.2018.

У ході засідання обговорювались проблемні питання, які виникають в ході детінізації заробітної плати та зайнятості. Особлива увага приділялась питанню забезпечення особистої безпеки працівників контролюючих органів при проведенні контрольно-перевірочних заходів.

За підсумками засідання прийняті рішення, спрямовані на посилення в області роботи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості.