портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Красногорівці відкрито спортивний майданчик

Опубліковано 10 травня 2017 року, 14:20

Вчора, 09 травня, в день відзначення 72-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в прифронтовому місті Красногорівка  відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, який було створено Дитячим фондом ООН «ЮНІСЕФ» за підтримки Федерального уряду Німеччини через банк розвитку RfW в 2017році.

Участь у відкритті взяли:  голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної  адміністрації Володимир Мороз, керівник військово-цивільної адміністрації міста Красногорівка  Олег Ліванчук, голова ради Мар’їнської районної організації ветеранів Василь Мелюс, громадськість міста Красногорівка.

Цей прекрасно обладнаний майданчик став справжнім подарунком для школярів та дорослих жителів громади. Тут красногорівські спортсмени  зможуть тренуватися протягом усього року та відточувати свою спортивну майстерність.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити спортивний майданчик було надане людям, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей – очільнику Мар’їнського району Володимиру Морозу та керівнику ВЦА міста Красногорівка Олегу Ліванчуку.

14 15 16 17

Мар'їнська РДА