портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В «Культурному хабі Донеччина» відбулися заходи для дітей, присвячені святкуванню Міжнародного дня сім’ї

Опубліковано 13 травня 2023 року, 16:16 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні в «Культурному хабі Донеччина» відбулися заходи для дітей, присвячені святкуванню Міжнародного дня сім’їСім’я завжди була і залишається осередком любові, моральних цінностей, збереження духовних і культурних традицій нації. Ці високі якості закладаються саме в родинному колі, де дитина отримує перші уроки поваги й любові до батька, матері, до своєї рідної землі, до України!

Цикл заходів розпочався із зустрічі у стилі піжамної вечірки з конкурсами та інтерактивами, у яких дітлахи із задоволенням брали участь.

Після цього в межах співпраці "Культурного хабу Донеччина" та команди «ЯМаріуполь» була проведена святкова концертна програма за участі дітей з Маріуполя, під час якої малеча продемонструвала свої таланти та здібності: виконувала українські пісні, вірші, танці, присвячені найдорожчим у світі людям – мамі й тату.

Наприкінці заходів на великому екрані маленькі та дорослі відвідувачі хабу змогли переглянути наївний мюзикл «Мій домашній крокодил» про сімейні пригоди, подорожі, гумор, незабутні хіти і справжню дружбу.

Усього на заходи завітало 100 осіб з числа внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації