портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В межах Тижня громадянського суспільства в Дніпрі проведено гру «СпільноТИ в безпеці»

Опубліковано 11 вересня 2024 року, 20:29

У настільній грі, що сприяє згуртуванню громади, виявленню спільних векторів розвитку та перспектив, яка допомагає долати кризові ситуації, взяли участь представники молодіжних рад громад Донеччини, громадських організацій, фахівці з питань молодіжної та ветеранської політики, а також молодіжні лідери Донецької області.

Організаторами стали управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації та Центр підтримки ВПО Краматорського району "МиРазом".

Гру провів фасилітатор настільної освітньої гри «СпільноТИ в безпеці», представник Харківської мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення. Гру«СпільноТИ в безпеці» розроблено за сприяння UNDP в Україні за фінансової підтримки Європейського союзу та уряду Данії.

Ця гра стала своєчасним інструментом для залучення молоді та громадськості до комунікації всередині громади, даючи можливість почути кожного мешканця та врахувати їхні індивідуальні потреби. Це особливо важливо під час війни, оскільки щоденні безпекові виклики потребують негайних рішень від влади та громадськості.

Разом робимо наші громади безпечнішими й сильнішими!