портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В м.Кам’янське пройшли урочисті збори з вручення свідоцтв про здобуття освіти випускникам навчально–виховних комплексів Очеретинської селищної територіальної громади

Опубліковано 25 червня 2023 року, 19:48 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

При підтримці керівництва Очеретинської селищної військової адміністрації у м. Кам’янське Дніпропетровської області, за ініціативою управління з питань освіти, молоді, спорту та розвитку культури Очеретинської селищної ВЦА, хабу Очеретинської селищної територіальної громади у м. Кам’янське відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про здобуття освіти випускникам навчально–виховних комплексів Очеретинської селищної територіальної громади. Цього дня випускників та їх батьків, почесних гостей, друзів і знайомих гостинно зустрічав Центр позашкільної роботи та дитячої творчості у м. Кам’янське. Яскраві і ніжні погляди, відкриті посмішки, квіти, різнокольорові кульки, хвилювання присутніх – усіх огортала тепла, позитивна атмосфера.

Кількість випускників громади 2023 року складає 128 учнів, з них: 84 – випускники 9 класів, 44 – випускники 11 класів. Серед випускників 9 класів є учні, які отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнаками – це випускники Очеретинського навчально-виховного комплексу Зінченко Артем, Ісаєва Дар’я, Окружко Данило, Силкіна Єлизавета. Є чим похвалитися й випускникам 11 класів, адже 7 з них отримали золоті медалі: Дергачова Аліса (Верхньоторецький НВК), Котерняк Ганна, Чухно Катерина (Желаннівський НВК), Кирбаба Олександр, Онищенко Поліна, Французов Родіон (Новоселівський Перший НВК), Тихонок Ростислав (Очеретинський НВК) та 1 срібна медаль, яку отримав Червонобаба Данііл (Очеретинський НВК).

Наші дорогі випускники вирушають у самостійне життя. Батьки й надалі будуть підтримувати і надихати своїх дітей, вірити та сподіватися на краще, навіть коли це зовсім непросто, але з вірою в Україну та Перемогу, з вірою в довгоочікуване повернення додому.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації