портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В області розпочалась підготовка до гри «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано 30 вересня 2019 року, 16:05 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З 25 по 27 вересня в с. Торське Лиманської ОТГ на т/б «Лісова» Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – ОЦТК) проведено семінар з підготовки відповідальних за організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та керівників гуртків ОЦТК військово-патріотичного спрямування. У семінарі взяли участь 33 педагогічних працівника закладів освіти області.

Теоретична частина програми семінару складалася з розгляду питань:
– методичні рекомендації до Всеукраїнського конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  (молодша вікова група) (заочно);

– порядок реєстрації куренів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»);

– положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура») від 17 жовтня 2018 р. № 845;

– особливості проведення ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2019.

На семінар були запрошені представники Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, які провели тренінг з надання першої допомоги постраждалому.

Учасники семінару розглянули не тільки нормативно-правову базу, а й отримали практичні навички з проведення походів та подолання природних перешкод.