портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В облдержадміністрації представили нового керівника програм міжнародної неурядової організації «Людина в біді» у Донецькій області

Опубліковано 19 лютого 2020 року, 17:01 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

19 лютого в Донецькій ОДА відбулась робоча зустріч з керівництвом міжнародної неурядової організації «Людина в біді». Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін та директор департаменту інноваційно-інвестиційного розвитку та зовнішніх відносин облдержадміністрації Оксана Головко.

Під час заходу відбулось знайомство з новим керівником з програмних питань та обговорення стратегічних питань щодо співпраці з облдержадміністрацію Одрі Бартало.

За словами заступника очільника області, кожна зустріч з міжнародними партнерами є плідною, бо з’ясовуються найважливіші аспекти підтримки та допомоги мешканцям області.

«По-перше, вітаю пані Одрі з призначенням. Сподіваюсь, що збільшиться кількість проєктів для розвитку області та розбудови миру. Дякую за великий інтерес, проявлений до життя в Донецькій області, а також за допомогу, яку ви надаєте нашому регіону протягом стількох років. Ми бачимо, що гуманітарне направлення не втрачає своєї актуальності, тому що вчорашні події показали, що все одно мешканцям області необхідна термінова підтримка або допомога, бо постраждали не тільки житлові об’єкти, а й люди», – зазначив Вадим Філашкін.

Представники міжнародної неурядової організації «Людина в біді» розповіли про свою діяльність на території Донеччини, а також подякували за співпрацю.

Міжнародна неурядова організація «Людина в біді» надає безпосередню гуманітарну допомогу: продовольство, притулок, воду та психологічну допомогу для тих, хто цього найбільше потребує. Вони допомагають відремонтувати пошкоджені будівлі та надають матеріал, одяг та обладнання на зиму. У районах, де не ведуться бої, вони зосереджують зусилля на підтримці джерел існування, наприклад, надають фінансові гранти для запуску малого бізнесу. У період з 2014 року по кінець 2016 року «Люди в біді» надали допомогу сумарною вартістю понад 785 мільйонів чеських крон для більш, ніж 3,7 мільйонів людей, які знаходяться під безпосередньою загрозою війни.