портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Олександрівській громаді реалізуються освітні проєкти, спрямовані на формування в дітей знань про безпечне середовище

Опубліковано 18 березня 2024 року, 13:07 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З метою підтримки освітянських проєктів в умовах дистанційної освіти директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева відвідала Олександрівську селищну територіальну громаду. 

У громаді створено 5 освітніх консультаційних пунктів, у яких 210 здобувачів освіти мають можливість надолужити освітні втрати, підготуватися до національного мультипредметного тесту, отримати консультації психолога. 

Також облаштовано Клас безпеки для формування базового поняття основ безпечного середовища. У ньому проводяться заняття та тренінги з дітьми щодо знання правил пожежної та мінної безпеки, евакуації, першої домедичної допомоги, правил дорожнього руху, відпрацьовується алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Для випускників закладів загальної середньої освіти організовано допомогу в пункті реєстрації учасників національного мультипредметного тесту.

Спільно з керівництвом Олександрівської селищної військової адміністрації та відділом освіти директор департаменту обговорила нагальні питання підвищення якості освіти в умовах воєнного стану, перспектив розвитку мережі закладів дошкільної та загальної середньої освіти, підтримки педагогічних працівників.