портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В рамках фестивалю "Вертеп-фест" Донецьку область відвідали 150 студентів Української Академії Лідерства зі Львова, Харкова, Київа та Миколаїва

Опубліковано 16 січня 2019 року, 09:53 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

14-15 січня 2019 року Донецьку область відвідали 150 студентів Української Академії Лідерства зі Львова, Харкова, Київа та Миколаїва. 

Вранці 14 січня 150 студентів і менторів Української Академії Лідерства разом одночасно заспівали колядку «Нова радість стала» на залізничному вокзалі міста Маріуполь . Вони приємно здивували пасажирів, що зійшли з поїзда. Багато людей просили зробити спільну фотографію на пам'ять. Після цього молоді люди роз’їхались по локаціям у Маріуполі, Нікольському та Мангушському районах. 

У Маріуполі студенти вертепували у школах, будинках дитячої та юнацької творчості, молодіжних центрах, у Центрі підтримки сім’ї, міській лікарні, будинку для людей похилого віку, дитячому будинку «Центр Опіки», санаторії ім. Крупської, у міській раді та Приазовському державному технічному університеті. 

Завершився святковий вертеп о 17:00 на сцені Театрального скверу Маріуполя костюмованою виставою та колядками. 

Мета виступів - поширення різдвяних традицій на Сході України, формування української ідентичності та об'єднання молоді з різних куточків країни. 

Захід відбувся за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Маріупольської міської ради, Волновахської, Мангушської та Нікольської райдержадміністрацій.