портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Україні пройшли масові акції проти псевдореферендуму та ядерного тероризму

Опубліковано 24 вересня 2022 року, 16:48

Сьогодні, 24 вересня, у різних містах України пройшли масові акції. учасники яких виступили проти фейкових референдумів, організованих рашистами на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей, та проти ядерного тероризму. яким росіяни намагаються шантажувати весь світ. Учасники заходів також висловлювались на підтримку "Заяви Верховної Ради України у зв’язку з черговим етапом ескалації безпекової ситуації у світі, спровокованим останніми рішеннями злочинної влади російської федерації".

Акціїї проходили і в містах Донецькій області, а в інших регіонах вимушені переселенці з Донеччини брали в них активну участь. 

Так, на Хмельниччині на акції були присутні представники студентської молоді з числа ВПО Маріупольського будівельного коледжу та Горлівського інституту іноземних мов, 

А, наприклад, маріупольці сьогодні збирались коло центрів "ЯМаріуполь", що діють у 13 містах країни, під гаслом "Маріуполь - це Україна".

- Донеччина — це Україна! Ані зброєю, ані імітацією референдумів окупантам цього не змінити! Сьогодні по всій країні жителі Донецької області, які змушені були покинути свої домівки, вийшли на акції на підтримку територіальної цілісності України, - наголосив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - З територій, які росіяни окупували після 24 лютого, виїхала абсолютна більшість людей, і переважно — у вільні регіони України. Це і є справжнє волевиявлення. Людям не потрібна росія — і її не буде! Голосування під дулами автоматів — це ознака слабкості і страху. Росіяни бояться — і правильно роблять! Все окуповане — відвоюємо! Всі, хто сьогодні вийшов на акції, повернуться у свої рідні міста української Донеччини. І тоді там не буде місця зрадникам та колаборантам.