портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін обговорив безпекову ситуацію в Донецькій області із представниками благодійного фонду «Лікарі без кордонів – Бельгія»

Опубліковано 24 червня 2024 року, 18:45

Очільник Донеччини ознайомив операційного директора головного офісу «Лікарі без кордонів – Бельгія» Рензо Фріске з безпековою ситуацією в області. На жаль, ситуацію розглянули на прикладі чергового жахливого обстрілу міста Покровськ, через який постраждали десятки цивільних громадян.

Представники міжнародної гуманітарної організації не змогли зустрітися з медичними працівниками лікарні у Покровську через завантаженість пораненими, що надійшли з місця подій.

«Акцентував увагу на необхідності забезпечення безперебійної роботи лікарень в умовах відсутності електроенергії та води. Також обговорили забезпечення лікарень паливом як для транспорту, так і для резервних генераторів.

Голова Місії Крістоф Стоукс та операційний директор Рензо Фріке запевнили в пріоритетності Донецької області для організації, адже саме тут розгортається найважча битва цієї війни, кожного дня гинуть та отримують поранення цивільні мешканці, у тому числі й діти. 

Впевнений, що з такою потужною міжнародною підтримкою ми зможемо впоратись з усіма викликами», - повідомив Вадим Філашкін.