портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін обговорив проблемні питання з громадськістю Слов’янського району

Опубліковано 08 липня 2020 року, 12:05

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом з представниками правоохоронних органів з робочою поїздкою відвідав Слов’янський район, де поспілкувався з громадськістю та дізнався про основні проблеми місцевих мешканців. Серед основних проблем, що були озвучені під час спілкування,   -  перебої з водопостачанням, неякісне надання послуг з електропостачання у смт. Билбасівка, несанкціонована вирубка дерев у лісосмугах, графік руху приміських електропоїздів, а також відновлення соціальних виплат малозабезпеченим сім’ям в умовах карантину. 

Заступник очільника області Вадим Філашкін зазначив необхідність термінового вирішення проблемних питань та дав доручення.

«На період вжиття карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції, згідно постанови Кабінету міністрів №264 від 8 квітня, строк надання державної соціальної допомоги подовжується автоматично на період дії карантину», - наголосив Вадим Філашкін.

Заступник голови Донецької ОДА також доручив правоохоронцям протидіяти незаконній вирубці лісосмуг та притягнути до відповідальності «чорних лісорубів». Нагадаємо, за незаконну вирубку лісових смуг передбачена кримінальна відповідальність з позбавленням волі на тривалий термін. Раніше подібне правопорушення каралося штрафом у 1500 грн.

Одним з питань було створення «Скверу пам’яті» у с. Мирне на місці загибелі українських військовослужбовців. Слов’янською райдержадміністрацією ведеться робота по створенню робочої групи з даного питання, якою буде розглянуто можливе місце розташування та виділення земельної ділянки під сквер.