портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін перевірив укриття і пункти незламності на півдні області

Опубліковано 09 листопада 2023 року, 15:15

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін відвідав Волноваський і Покровський райони, де перевірив укриття та пункти незламності.

Великоновосілківська, Курахівська і Селидівська громади перебувають у безпосередній близькості до лінії фронту і регулярно зазнають ворожих обстрілів. Правильно облаштовані сховища — життєва необхідність у цих громадах.

"Люди, які досі залишаються у прифронтових громадах, повинні розуміти, що у випадку ворожих атак їм є, де укритися у безпечному місці. Тому ми не припиняємо роботу з облаштування простих сховищ і пунктів незламності", -  сказав Вадим Філашкін.

Пункти незламності успішно працюють на Донеччині вже більше року і готові приймати людей і зараз. Всі вони забезпечені генераторами та булер’янами або буржуйками, щоб відвідувачі мали доступ до всього необхідного від гарячих напоїв, світла, тепла до стабільного мобільного зв’язку та інтернету.

Вадим Філашкін підкреслив, що, хоча пункти незламності працюють по всій території області, найбільше значення вони мають саме у прифронтових громадах, де найважче підтримувати гідні умови для життя.