портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян у Авдіївці

Опубліковано 11 серпня 2020 року, 12:45

Питання відновлення житла, яке постраждало внаслідок бойових дій, розвитку інфраструктури міста та благоустрою прибудинкових територій порушували мешканці Авдіївки під час особистого прийому громадян, який провів заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

До керівництва області та міста звернулись шестеро людей.  

Так, одна із заявниць повідомила, що будинок її сусідів значно постраждав внаслідок обстрілу з боку бойовиків. Наразі власники будинку не мають можливості відновити житло за власні кошти, тому звернулись за допомогою до облдержадміністрації.

"Я закликаю всіх не втрачати власні кошти на будівництво. Ви ж не винні у тому, що ваші будинки були зруйновані. За дорученням очільника області Павла Кириленка ми цього року відновимо більше тисячі будинків вздовж усієї лінії розмежування. Вже завершились роботи у понад 600 будинках, і вас запевняю, що усе постраждале житло обов'язково буде відновлено",- наголосив Вадим Філашкін.

Протягом особистого прийому заступник очільника області відповів на усі питання мешканців Авдіївки та в межах повноважень надав розпорядження керівництву військово-цивільної адміністрації міста щодо опрацювання та вирішення проблемних питань у найкоротші терміни.

Окрім цього, після завершення особистого прийому громадян Вадим Філашкін оглянув пошкоджені будинки та хід виконання ремонтних робіт, які проводяться підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, наразі у Донецькій області працює 200 співробітників ДСНС з усіх регіонів України, які за рахунок обласного матеріального резерву виконують роботи з відновлення дахів та ремонту будинків у населених пунктах, наближених до лінії розмежування. За умов дотримання режиму повного припинення вогню, кількість спеціалістів ДСНС буде збільшена до 300 осіб, і масштаби ремонтів будуть значно розширені.